Green Family το Ελληνικόν

Green Family το Ελληνικόν
Σε αυτήν την σχέση δεν υπάρχει χημεία.. μόνο φυσική

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Business Tips - 14η Ανάρτηση Το σχόλιο είναι ο βασιλιάς της αναζήτησης (SEO)


Είναι σίγουρο ότι η αναζήτηση μέσω internet για οτιδήποτε, είναι η καθημερινότητα σε πολλές και πάσης φύσεως αναζητήσεις από όλους τους χρήστες, τόσο για προσωπικές όσο και για επαγγελματικές αναζητήσεις. Παρακάτω σας παραθέτω εδώ έξι τρόπους για να κάνετε το περιεχόμενό σας φιλικό SEO (Search Engine Optimization)

1. Αλλαγές και Προσαρμογές στην σελίδα.
Πρέπει οπωσδήποτε να γίνουν αλλαγές και προσαρμογές στην ιστοσελίδα ώστε να περιλαμβάνει λέξεις που οι χρήστες πραγματικά αναζητούν. Μια αναζήτηση για έναν όρο που κανείς δεν ψάχνει γι’ αυτό πραγματικά δεν έχει κανένα νόημα.
2. Αφαιρέστε ορολογία που είναι περιττή.
Πάρα πολλοί χρησιμοποιούν περίπλοκη ορολογία του κλάδου ή της βιομηχανίας στην οποία ανήκουν στην ιστοσελίδα τους, αντί των λέξεων που χρησιμοποιούν οι κανονικοί άνθρωποι όταν ψάχνουν κάτι. π.χ., ξέρατε ότι οι απλοί άνθρωποι δεν ενδιαφέρονται για ασφάλιση, αλλά για ασφάλιση αυτοκινήτων; Ακόμη και αυτοί που ψάχνουν συγκεκριμένα για ασφάλιση αυτοκινήτου στο ιντερνέτ δεν ψάχνουν για συγκεκριμένες δύσκολες ορολογίες.
3. Χρησιμοποιήστε την τοπική ορολογία.
Πάρα πολλές φορές οι χρησιμοποιούμενες λέξεις, σε διάφορα μέρη, σημαίνουν διαφορετικά πράγματα (η έννοια έρχεται αμέσως στο μυαλό). Ένα ακραίο αλλά χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ότι αν η αγορά σας είναι Αμερικανοί, χρησιμοποιούν την λέξη «cell phones”  όχι "mobile phones" νόημα. Αλλά χρησιμοποιούν και την έκφραση "vacation" περισσότερο από την λέξη  "holiday" αναζητώντας για τις διακοπές τους..
4. Να είστε συγκεκριμένοι, ξεκάθαροι και να χρησιμοποιείται την επανάληψη.
Μπορεί εσείς να ξέρετε τι κάνετε, αλλά φροντίστε αυτό να το επικοινωνήσετε και να δηλωθεί ξεκάθαρα και ανοιχτά σε όλους. Π.χ. το "Είμαστε οι ειδικοί που μπορούν να σας βοηθήσουν" δεν είναι τόσο αποτελεσματική έκφραση για SEO όπως π.χ. το  "ψάχνετε για έναν λογιστή; Η  XΧΧ Λογιστικές Υπηρεσίες μπορεί να βοηθήσει στην κάλυψη των αναγκών της επιχείρησής σας για λογιστικά θέματα. Φυσικά δεν θα πρέπει να το παρακάνετε, αλλά θα πρέπει να φροντίσετε ώστε να χρησιμοποιήτε τις λέξεις-κλειδιά τουλάχιστον κάποιες φορές σε μια σελίδα.
5. Δημιουργήστε ΝΕΕΣ σελίδες.
Οι μηχανές αναζήτησης κατατάσσουν μεμονωμένες σελίδες και καμιά σελίδα δεν μπορεί να πάρει ξεχωριστή και διαφορετική κατάταξη. Ένας καλός τρόπος θα ήταν η δημιουργία νέων σελίδων για συγκεκριμένες περιοχές ή συγκεκριμένες δράσεις , π.χ. ξεχωριστές σελίδες για δικηγόρους διαζυγίων συνδεδεμένων με την εταιρική σελίδα της δικηγορικής εταιρίας. Αυτό θα βοηθήσει τον ιστοχώρο για μεγαλύτερο αριθμό μοναδικών αλλά και διαφορετικών αναζητήσεων.
6. Αποκτήστε συνδέσμους από άλλες ιστοσελίδες.
Όσο περισσότερες συνδέσεις έχει ένα site, τόσο πιο σημαντικό είναι και τόσο πιο ψηλά θα κατατάσσεται η σελίδα. Το χτίσετε συνδέσεις είναι δεν είναι εύκολο αλλά δύσκολο, το να πάρετε συνδέσεις από τους φίλους και την ιστοσελίδα τους αλλά και από τις επιχειρήσεις των συνεργατών είναι συνήθως αρκετά εύκολο..
Καλή επιτυχία στην προσπάθειά σας …..
Αμανιός Εμμ. Αντώνης
Σύμβουλος Επιχειρήσεων Alpha Plan Consultants
Καθηγητής Μάρκετινγκ ΙΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Θεσσαλονίκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου