Green Family το Ελληνικόν

Green Family το Ελληνικόν
Σε αυτήν την σχέση δεν υπάρχει χημεία.. μόνο φυσική

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Μεγάλα Ρητά και Αποφθέγματα…Πιστέψτε στο όνειρό σας και Κάντε τη διαφορά!!!


Επανέρχομαι σήμερα σε ένα θέμα το οποίο έχω συζητήσει πάρα πολλές φορές με τους σπουδαστές της σχολής αλλά και με φίλους επιχειρηματίες. Με αφορμή την παρουσίαση από τον καλό μου φίλο Θοδωρή Πανταλέων της επιχείρησής του (Green Family το Ελληνικόν) στους σπουδαστές του ΙΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Θεσσαλονίκης πριν λίγες μέρες, θα αναφερθώ σε ένα πολύ σημαντικό θέμα που έχει να κάνει τόσο με την διαδρομή μας ως άνθρωποι, όσο και με την επαγγελματική ή επιχειρηματική αν θέλετε σταδιοδρομία.

Είναι βέβαιο ότι αυτοί που πάνε μπροστά στην ζωή τους είναι αυτοί που δεν φοβούνται να πάνε μπροστά..
Είναι βέβαιο ότι αυτοί που πάνε μπροστά στην ζωή τους είναι αυτοί που είχαν έχουν και θα συνεχίσουν να έχουν μια δημιουργική ανησυχία….
Είναι βέβαιο ότι αυτοί που πάνε μπροστά στην ζωή τους είναι αυτοί που πραγματικά παθιάζονται και αγαπούν αυτό που κάνουν…..
Είναι βέβαιο ότι αυτοί που πάνε μπροστά στην ζωή τους είναι αυτοί που κάνουν κάτι διαφορετικό και μάλιστα το κάνουν καλά….
Η καινοτομία και οι νέες ιδέες μέσα στο μίζερο σημερινό επιχειρηματικό περιβάλλον είναι ίσως ο πιο ασφαλής τρόπος για να κερδηθεί το στοίχημα.. Φυσικά αν αναλογιστούμε ότι πολλές φορές οι άνθρωποι φοβούνται μήπως πετύχει αυτό που σχεδιάζουν και ονειρεύονται θα συμφωνήσω απόλυτα πως:
«Υπάρχουν δύο τύποι ανθρώπων που θα σας πουν ότι δεν μπορείτε να κάνετε κάτι διαφορετικό σε αυτόν τον κόσμο!!!  Εκείνοι που φοβούνται να δοκιμάσουν και εκείνοι που φοβούνται ότι θα πετύχει ...» Ray Goforth
Αμανιός Εμμ. Αντώνης
Σύμβουλος Επιχειρήσεων Alpha Plan Consultants
Καθηγητής Μάρκετινγκ ΙΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Θεσσαλονίκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου