Green Family το Ελληνικόν

Green Family το Ελληνικόν
Σε αυτήν την σχέση δεν υπάρχει χημεία.. μόνο φυσική

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Μεγάλα Ρητά και Αποφθέγματα - Η αποτυχία !!!


Σκεφτόμενος τι είναι αποτυχία και τι επιτυχία σε οποιαδήποτε φάση και στάδιο της ζωής μας, είτε αναφερόμαστε στα επαγγελματικά μας είτε στην καθημερινότητά μας και στις ανθρώπινες σχέσεις μας , διαπιστώνω ότι το τι είναι επιτυχία για τον καθένα είναι κάτι εντελώς υποκειμενικό και φυσικά είναι ο τρόπος που υποδέχεται ο καθένας μας τις διάφορες καταστάσεις της ζωής του.
Υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι είναι ολιγαρκείς και με μικρά πράγματα που έχουν πετύχει αισθάνονται ότι έχουν επιτύχει πάρα πολλά. Στην άλλη άκρη είναι οι άνθρωποι που είναι ανικανοποίητοι και με ότι και να έχουν πετύχει αισθάνονται ότι δεν έχουν επιτύχει απολύτως τίποτε.. ΄
Προσωπικά πιστεύω πως, όπως συμβαίνει σε όλα τα πράγματα στην ζωή μας έτσι και στον τρόπο που τα αντιμετωπίζουμε η αλήθεια βρίσκεται κάπου στην μέση και διαφέρει από το ποια οπτική γωνία την βλέπουμε…
Παρόλα αυτά το κίνητρο που μπορεί να έχει κανείς και τα διδάγματα που μπορεί να πάρει μέσα από την πορεία του και τις αποτυχίες που πιθανά θα αντιμετωπίσει στην ζωή του διαφέρει σημαντικά μεταξύ των ανθρώπων.
Ο άνθρωπος που θέλει και προσπαθεί, ο άνθρωπος που ενεργεί και συνεπώς κάνει λάθη στην ζωή του, ο άνθρωπος που έχει την διάθεση να διδαχθεί από τα λάθη του, ο άνθρωπος που θέλει να κάνει την αποτυχία επιτυχία αντιμετωπίζει την ζωή με εντελώς διαφορετικό μάτι και δεν μου μένει παρά να συμφωνήσω με το:
«Δεν έχω αποτύχει ποτέ…..Απλά έχω βρει μόλις 10.000 τρόπους που δεν λειτουργεί»Thomas A. Edison

Αμανιός Εμμ. Αντώνης
Σύμβουλος Επιχειρήσεων Alpha Plan Consultants
Καθηγητής Μάρκετινγκ ΙΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Θεσσαλονίκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου