Green Family το Ελληνικόν

Green Family το Ελληνικόν
Σε αυτήν την σχέση δεν υπάρχει χημεία.. μόνο φυσική

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Μεγάλα Ρητά και Αποφθέγματα – περίπλοκο και δημιουργικότητα


Σήμερα θα ήθελα να δω τα πράγματα λιγάκι αισιόδοξα αλλά και να προσπαθήσω να τονίσω για μια ακόμη φορά ότι η ομορφιά των πραγμάτων, η ουσία αν θέλετε βρίσκεται μέσα στην απλότητα. Έχουμε κάνει τόσο πολύ σύνθετη την ζωή μας που έχουμε χάσει την αμεσότητα και την δημιουργικότητά μας. Έχουμε περιπλέξει τόσο πολύ τις ανάγκες και τα θέλω μας που έχουμε καταντήσει να μην μπορούμε να ικανοποιηθούμε από τίποτε..
Έχουμε ξεχάσει ότι οι πιο όμορφες στιγμές που έχουμε ζήσει και αυτές που θυμόμαστε είναι οι απλές στιγμές με τους φίλους μας, με την οικογένειά μας με τους συνεργάτες μας.. Έχουμε ξεχάσει ότι το πιο απλό είναι αυτό που κρύβει την μαγεία και την μοναδικότητα του δημιουργού του. Όλοι μετά από ένα επίτευγμα σκεφτόμαστε μα καλά τόσο απλό ήταν τελικά;  Ναι η αλήθεια είναι ότι τα μεγάλα επιτεύγματα είναι αυτά που βασίζονται σε μια απλή σκέψη, η οποία μπορεί να συνδυαστεί με το δικό μας όνειρο και να πάρει σάρκα και οστά με την μορφή της νέας δημιουργίας..
Σκεπτόμενος αυτά δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω απόλυτα με το παρακάτω:
«Κάνοντας το απλό περίπλοκο είναι κοινό…καθιστώντας το περίπλοκο απλό, φοβερά απλό, αυτό είναι η δημιουργικότητα ...» Charles Mingus
Αμανιός Εμμ. Αντώνης
Σύμβουλος Επιχειρήσεων Alpha Plan Consultants
Καθηγητής Μάρκετινγκ ΙΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Θεσσαλονίκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου