Green Family το Ελληνικόν

Green Family το Ελληνικόν
Σε αυτήν την σχέση δεν υπάρχει χημεία.. μόνο φυσική

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Ημερίδα για την Επιχειρηματικότητα Δήμος ΔΕΛΤΑ

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η ημερίδα που διοργάνωσε, το Γραφείο Ενημέρωσης για την Απασχόληση και την Επιχειρηματικότητα του Δήμου Δέλτα σε συνεργασία με την Διαδημοτική Επιχείρηση Δυτικής Υπαίθρου Θεσσαλονίκης – Κ.Ε.Κ ΝΕΦΕΛΗ με θέμα: «Προγράμματα ενίσχυσης των επιχειρήσεων στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα (ΕΠΑΝ ΙΙ) ΕΣΠΑ 2007-2013». Η ημερίδα διεξήχθη την Τετάρτη 27/7/2012 στο Συνεδριακό κέντρο Σίνδου του Δήμου Δέλτα.
Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν στελέχη της Alpha Plan Consultants
Ο Γενικός Διευθυντής κ. Αλεξιάδης Κλεόβουλος, ο Σύμβουλος Αναπτυξιακών προγραμμάτων κ. Αμανιός Αντώνης & η κυρία Μοσχίδου Νικολέτα, Σύμβουλος Αναπτυξιακών προγραμμάτων δημοσίου τομέα, οι οποίοι ενημέρωσαν & απάντησαν στα ερωτήματα των παρευρισκομένων, για τα αναμενόμενα προγράμματα: του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα (ΕΠΑΝ ΙΙ) ΕΣΠΑ 2007-2013:
ΕΣΠΑ-ΠΕΠ: Ενίσχυση Μικρομεσαίων επιχειρήσεων
Εξωστρέφεια & Ανταγωνιστικότητα Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων (2ος κύκλος)
Υποστήριξη Επιχειρήσεων για την Υλοποίηση Επενδυτικών Σχεδίων που αφορούν ανάπτυξη καινοτόμων υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας: ICT4Growth
Η Alpha Plan Consultants μέσω των στελεχών της – Συμβούλων, φροντίζει πάντα για την πλήρη & έγκαιρη ενημέρωση των πελατών & συνεργατών της!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου