Green Family το Ελληνικόν

Green Family το Ελληνικόν
Σε αυτήν την σχέση δεν υπάρχει χημεία.. μόνο φυσική

Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Παρουσίαση Yushino στο ΙΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Θεσσαλονίκης


Είχαμε την τιμή και την χαρά χθες 23 Μαϊου 2013 να υποδεχθούμε στις εγκαταστάσεις του ΙΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Θεσσαλονίκης τον Δρ. Γιάννη Τσιούνη ο οποίος και μας παρουσίασε το παιχνίδι YUSHINO του οποίου είναι ο εμπνευστής και δημιουργός.
Ο κύριος Τσιούνης (ο καλός μου φίλος Γιάννης) μας έκανε την τιμή να έρθει στην Θεσσαλονίκη φορτώνοντας ακόμη περισσότερο το πρόγραμμά του και μας παρουσίασε, τόσο σε μας όσο και  στους σπουδαστές του ΙΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Θεσσαλονίκης, με ποιον τρόπο και με πόσο κόπο συγχρόνως μπορεί να γίνει μια επιχειρηματική ιδέα, τελικό προϊόν και να μπει στην αγορά με συγκεκριμένους στόχους και στρατηγικές.
Θα ήθελα να τονίσω ότι η ανταπόκριση των σπουδαστών του ΙΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Θεσσαλονίκης στο κάλεσμα ήταν ιδιαίτερα σημαντική και έχω την αίσθηση ότι έφυγαν εμφανώς ικανοποιημένοι από την παρουσίαση αφού ο κύριος Τσιούνης απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που του τέθηκαν από τους σπουδαστές
Η παρουσίαση ήταν μεστή και πλήρης και κατέδειξε στους σπουδαστές ότι δεν αρκεί μόνο μια καλή ιδέα για να γίνει πράξη ένα επιχειρηματικό εγχείρημα. Απαιτείται πολύ δουλειά, πριν και ακόμη περισσότερη μετά.. Πολύ καλή οργάνωση, στελέχωση και στρατηγική μέσα από την οποία θα οδηγηθούμε στην επίτευξη των στόχων μας.. Πολύ δουλειά και όπως χαρακτηριστικά είπε « 1% είναι η επιχειρηματική ιδέα και 99% ο ιδρώτας»

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Γιάννη για την ΤΙΜΗ που μας έκανε και να ευχηθώ όλοι μας να στηρίξουμε την δουλειά που κάνει ένα λαμπρό Ελληνικό μυαλό που ζει και εργάζεται στην Νέα Υόρκη και μάλλον έχει βάλει σαν στόχο τώρα πια να κατακτήσει τον κόσμο..
Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να κατεβάσει το παιχνίδι από το App Store , μπορεί να το παίξει στο Facebook αλλά και απ’ ευθείας σε περιβάλλον web (www.yushino.com). Σύντομα μας υποσχέθηκε ο κος Τσιούνης θα είναι διαθέσιμο και σε περιβάλλον Android
Παρακάτω παρουσιάζω μια σειρά φωτογραφιών από την εκδήλωση…














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου