Green Family το Ελληνικόν

Green Family το Ελληνικόν
Σε αυτήν την σχέση δεν υπάρχει χημεία.. μόνο φυσική

Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Διαγωνισμός καλύτερης επιχειρηματικής ιδέας στο 8ο Συνέδριο Οικονομίας & Διοίκησης

Χθες Τρίτη 28-5-2013 πραγματοποιήθηκε το 8ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ του τομέα ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ του ΙΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Θεσσαλονίκης.
Ένας θεσμός που έχει καθιερωθεί για την καινοτομία και δημιουργικότητά του. Φέτος στα πλαίσια του συνεδρίου πραγματοποιήθηκε κάτι πολύ ξεχωριστό και καινοτόμο αφού πρωταγωνιστές της εκδήλωσης ήταν οι ίδιοι οι σπουδαστές του ΙΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Θεσσαλονίκης. Πιο συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκε ο Διαγωνισμός καλύτερης επιχειρηματικής ιδέας στο 8ο Συνέδριο Οικονομίας & Διοίκησης και νικητής ήταν ο Στέφανος Μπόζος που σπουδάζει στο 2ο εξάμηνο του πρωινού τμήματος μάρκετινγκ της σχολής, με την EntertainRent!

Συγχαρητήρια στον ίδιο και στους συμμετέχοντες Μάρω Νταβαρίδου, Ranxha Irini, Αλέξανδρο Λαμπρίδη και Στέφανο Μουτρόπουλο! 
We are proud of you!

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν τα ευρήματα της εκτενούς έρευνας αγοράς που πραγματοποιήθηκε στα καταστήματα Green Famili Το Ελληνικόν από ομάδα σπουδαστών των τμημάτων μάρκετινγκ του 2ου έτους και αφορούσε τις διατροφικές συνήθειες των πελατών της επιχείρησης και όχι μόνο... 
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο Ιδιοκτήτης της αλυσίδας καταστημάτων της Green Family κος Πανταλέων Θεόδωρος ο οποίος και χαιρέτησε την εκδήλωση αλλά και ψήφισε τις επιχειρηματικές ιδέες των σπουδαστών του ΙΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Θεσσαλονίκης.
Αμανιός Εμμ. Αντώνης
Σύμβουλος Επιχειρήσεων 
Καθηγητής Μάρκετινγκ ΙΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Θεσσαλονίκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου