Green Family το Ελληνικόν

Green Family το Ελληνικόν
Σε αυτήν την σχέση δεν υπάρχει χημεία.. μόνο φυσική

Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Business Tips - 23η Ανάρτηση Διασκεδάστε το…!!!

Έχω αναφέρει πάρα πολλές φορές στις αναρτήσεις μου ότι  στον δύσκολο κόσμο του επιχειρείν είναι λίγα πράγματα που οφείλονται στην τύχη και υπάρχει πολύ μεγάλο μέρος της επιτυχίας για κάποιους ανθρώπους που δεν οφείλεται στην τύχη αλλά στην ικανότητα να απολαμβάνουν την δουλειά τους και να δίνονται 100% σ’ αυτήν, διασκεδάζοντας με όλη την διαδικασία της εργασίας τους.
 Όταν οι άνθρωποι αρχίζουν και ξεκινάνε μια επιχείρηση ή μια ενασχόληση με κάτι άλλο μέσα από τα οποία θα οδηγηθούν στην επιτυχία, είτε για την προσωπική ανάπτυξη ή την έναρξη μιας επιχείρησης, έχουν σχεδόν πάντα μέσα στην διαδικασία ενσωματωμένο τον ενθουσιασμό και την διασκέδαση της δουλειάς ή της δραστηριότητας , αλλά μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, αντιλαμβάνονται ότι
είναι σκληρή η δουλειά και η διασκέδαση απλά μένει στην άκρη αφού η ρουτίνα και η καθημερινότητα της δουλειάς φαντάζει περισσότερο σοβαρή από ότι την υπολόγιζαν και μένει πίσω ο ενθουσιασμός και η διασκέδαση από αυτήν. Αν δούμε όμως μερικούς από τους πιο επιτυχημένους ανθρώπους στον κόσμο, όπως π.χ. ο Sam Walton, η Oprah Winfrey, ο Ross Perot ή ο Richard Branson, θα βρούμε πολλά  κοινά στοιχεία στην πορεία μεταξύ όλων αυτών.
Κατ 'αρχάς, όλοι τους ξεκίνησαν με το ΤΙΠΟΤΑ, από το μηδέν
δεύτερο, είναι πολυεκατομμυριούχοι και
τρίτον, διασκεδάζουν, απολαμβάνουν τη ζωή, τους ανθρώπους γύρω τους και βρίσκουν ακόμη και την αντιμετώπιση των προκλήσεων διασκεδαστική.
Δεν μπορεί κανείς να πείσει κανέναν να τον εμπιστευτεί, να αγοράσει από αυτόν, να γίνει πελάτης του αν δεν πιστεύει ο ίδιος και αν δεν κάνει την δουλειά του με ενθουσιασμό. Αν δεν κάνει την δουλειά του διασκεδάζοντας μαζί της. Αυτό είναι ένα από τα πιο βασικά στοιχεία της επιτυχίας που συνήθως ξεχνάμε όλοι μας . Αυτό είναι ένα κρίσιμο στοιχείο για την επιτυχία και θα πρέπει να αποτελεί μέρος του σχεδίου μας..

Αμανιός Εμμ. Αντώνης
Σύμβουλος Επιχειρήσεων AntAma Marketing Activities

Καθηγητής Μάρκετινγκ ΙΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Θεσσαλονίκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου