Green Family το Ελληνικόν

Green Family το Ελληνικόν
Σε αυτήν την σχέση δεν υπάρχει χημεία.. μόνο φυσική

Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Ζητείται Αξιοπρέπεια !!!

Το παρακάτω σχόλιο είναι το σχόλιό μου στην ανάρτηση από το 
http://www.enikos.gr/my-blog/298082,Zhteitai_axioprepeia!.html
άρθρου του έγκυρου δημοσιογράφου το οποίο δεν δημοσιεύθηκε στο site.... δεν περίμενα φυσικά να δημοσιευθεί !!!
Ελπίζω να δημοσιευθεί αφού η ελπίδα ήρθε και ο σεβασμός στην διαφορετικότητα της γνώμης είναι σεβασμός στην ίδια την δημοκρατία !!!

Κύριε Χατζηνικολάου
ξεκινώντας από το τέλος του άρθρου σας για να καταλήξουμε στην αρχή...


Μάλιστα "αυτοί" λένε και κανένα όχι... Δηλαδή έχει ιδιαίτερη σημασία να λες και κανένα όχι (όχι επί της ουσίας βέβαια, αλλά για το θεαθήναι") που και που άσχετα αν έχεις παραδεχθεί δημόσια ότι δεν υπάρχει plan B αλλά αρμαγεδών...
Σαφώς και είναι υποχρέωση της αντιπολίτευσης να στηρίζει την εθνική προσπάθεια (δεν μιλάμε βέβαια για την στήριξη που παρείχε η σημερινή κυβέρνηση όταν ήταν αυτή αντιπολίτευση) αφού η όποια επιτυχία θα είναι προς όφελος της χώρας...
Πρέπει να προτείνουμε "έξυπνες" λύσεις !!!! Μάλιστα σε εισαγωγικά επειδή εμείς οι έξυπνοι μπορούμε για μια ακόμη φορά να ξεγελάσουμε τους κουτόφραγκους !!!! Θα ήθελα να σημειώσω ότι όλα αυτά τα "έξυπνα" (βλέπε διαχείριση επιδοτήσεων , ΕΣΠΑ , αναπτυξιακοί, συντεχνίες , κρατισμός , επιδόματα κ.λπ.) μας έφεραν σε αυτό το χάλι που είμαστε..
Ο κύριος Τσίπρας (που δεν θα πρέπει να ξεχνάει ότι είναι ο ΈΛΛΗΝΑΣ πρωθυπουργός και όχι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ) θα πρέπει να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα έχοντας τελικά προτάσεις !!! (δυστυχώς δεν τις βλέπω) αφού η ελπίδα από μόνη της είναι απλά η αλλαγή μεταμφιεσμένη.. και αυτήν την αλλαγή την πληρώσαμε πολύ ακριβά..
Η σημερινή συνεδρίαση φυσικά και δεν είναι η τελευταία όμως δυστυχώς κύριε Χατζηνικολάου ο χρόνος τελειώνει (αυτό γράφουν όλα τα διεθνή μέσα που συχνά επικαλείστε). Αν θέλουμε λοιπόν να είμαστε ρεαλιστές και όχι αιθεροβάμονες καλά θα κάνουμε να αντιληφθούμε ότι δεν είμαστε στην παιδική χαρά και παίζουμε αλλά στην εντατική και πρέπει και επιβάλλεται να ζήσουμε.. Φυσικά και με αξιοπρέπεια, φυσικά και με το κεφάλι ψηλά... Φυσικά και υπερήφανα... Δεν θα πρέπει όμως να μηδενίζουμε τίποτε από όσα έγιναν και δεν μπορεί ακόμη και σήμερα 1 μήνα σχεδόν μετά να ασχολούμαστε με όσα δεν έκαναν οι προηγούμενοι και τιμωρήθηκαν (καλώς) από τον λαό της Ελλάδος !!
Αν αναλογιστούμε όμως και τα όσα δειλά δειλά αχνοφαίνονται ως προθέσεις της σημερινής κυβέρνησης δεν είναι στραβός ο γυαλός....Εμείς στραβά αρμενίζουμε.. Η ανακοίνωση του κυρίου Κουρουπλή σας βρίσκει σύμφωνο?? Η αξιοπρέπεια μετριέται και σε πιο απλά πράγματα... της καθημερινότητας... Η αύξηση του ΦΠΑ σας βρίσκει σύμφωνο??? Ο κρατισμός και η επέλαση των συντεχνιών σας βρίσκει σύμφωνο??? Δεν ξέρω φυσικά και δεν περιμένω να απαντήσετε στο σχόλιο (μιας και είστε πολυάσχολος και πολυπράγμων) απλά θα ήθελα να σας πω ότι όλοι εμείς της κεντροδεξιάς (ούτε φασίστες είμαστε, ούτε δοσίλογοι, ούτε γερμανοτσολιάδες) είμαστε αυτοί που έχουμε κάνει όλες τις μεγάλες υπερβάσεις συναισθημάτων (ψηφίζοντας πολλοί ακόμη και ΣΥΡΙΖΑ) αλλά και αυτοί που έχουμε κάνει τις μεγαλύτερες επιλογές σχετικά με το μέλλον της χώρας μας... Εκτός αν πιστεύετε κι εσείς ότι το 36,5% είναι αριστεροί που ψήφισαν θετικά τον σύριζα και δεν ψήφισαν απο αγανάκτηση και θυμό για τους προηγούμενους..
Σας διάβαζα, σας αγόραζα, σας παρακολουθούσα και σας εκτιμούσα κύριε Χατζηνικολάου... Μετά από τόση μεγάλη αβάντα στον Αλέξη και στον ΓιάΝη δεν μπορώ παρά να σκεφτώ κι εγώ λίγο "έξυπνα".. Να μην σας ξανααγοράσω...

Αμανιός Αντώνης
AntAma Marketing Activities

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου