Green Family το Ελληνικόν

Green Family το Ελληνικόν
Σε αυτήν την σχέση δεν υπάρχει χημεία.. μόνο φυσική

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

Ρητά και Αποφθέγματα – Περί κριτικής



Καθώς τελείωσε η εξεταστική περίοδος στην σχολή και μετά από τις συζητήσεις με σπουδαστές μου και βλέποντας την αγωνία τους για το πώς έγραψαν, τι βαθμό πήραν ή ποια ήταν γενικά η απόδοσή τους, σκέφτομαι το εξής: έχει σημασία τελικά σημασία μόνο το αποτέλεσμα όσων έχεις προσπαθήσει να κάνεις ή η ίδια η προσπάθεια για να πετύχεις ότι πέτυχες; Έχει σημασία η κριτική που δέχεσαι να είναι μέρος της προσπάθειας ή θέλουμε να προχωράμε χωρίς να δεχόμαστε καμία κριτική;
Αν συνδυάσω όλα όσα γίνονται στο ευρύτερο περιβάλλον στο οποίο ζούμε και δραστηριοποιούμαστε, από το πολιτικό μέχρι το κοινωνικό βλέπω ότι όλοι αποφεύγουν την κριτική και δεν την θέλουν. Σε πολιτικό επίπεδο κανείς δεν θέλει να κριτικάρουν τις απόψεις του, σε κοινωνικό επίπεδο κανείς δεν θέλει να κριτικάρουν τις επιλογές του κ.ο.κ.

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Ημερίδα του Marketing Club και του ΣΥΣΕΠ για την Συνέργια



Συμπεράσματα της Ημερίδας του Marketing Club 




Σε συνέχεια της ολοκλήρωσης της Ημερίδας του Marketing Club με θέμα "Συνέργεια, Συνεταιριστική Νοοτροπία των Ελληνικών Επιχειρήσεων" , θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την παρουσίας σας και συνοπτικά, σας αποστέλλουμε μια ανασκόπηση με τα συμπεράσματα της Ημερίδας. 
 

Το πάνελ πλαισίωσαν οι κ.κ. Πετμεζάς Μεγακλής Αν.Γενικός Διευθυντής του CITY COLLEGE THE UNIVERSITY OF SHEFIELD, Κουτσαντωνάκης Κωνσταντίνος, Brand Manager της INTERIORS FROM GREECE, Δαμάσκος Παναγιώτης, Γενικός Διευθυντής της GOLDEN BRANDS A.E. και Πηλίδης Ιωάννης, Γενικός Διευθυντής της ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΣ Α.Ε.

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Ρητά και Αποφθέγματα – Περί απογοήτευσης




Έχω αρκετό καιρό να γράψω μια σκέψη μου και να καταθέσω κάποιες απόψεις σχετικά με ένα θέμα που με απασχολεί. Η συνηθισμένη αφορμή για όλα είναι οι συζητήσεις που κάνω με τους σπουδαστές μου αλλά και με τους πελάτες μου. Διαπιστώνω λοιπόν ότι όλες οι απόψεις συγκλίνουν προς μια κεντρική ιδέα. Ότι τα πράγματα δεν πηγαίνουν ιδιαίτερα καλά ούτε σε κοινωνικό ούτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Υπάρχει πολύ μεγάλη δυσπιστία απέναντι στις αρχές και στην κοινωνία μας άλλοτε δικαιολογημένα και άλλοτε όχι. Η κατάσταση και η δυσκολία της οικονομικής συγκυρίας επιδεινώνει τα πράγματα και ενισχύει το κλίμα απογοήτευσης.