Green Family το Ελληνικόν

Green Family το Ελληνικόν
Σε αυτήν την σχέση δεν υπάρχει χημεία.. μόνο φυσική

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Έρευνα με θέμα: «Εισόδημα – Δαπάνες νοικοκυριών»



Στα πρόθυρα της οικονομικής ασφυξίας βρίσκεται ένα μεγάλο μέρος των ελληνικών νοικοκυριών. Αυτό είναι το συμπέρασμα που προκύπτει από την ετήσια τακτική έρευνα του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ που έγινε σε συνεργασία με την εταιρία MARC A.E.
Η συγκεκριμένη έρευνα εντάσσεται στις ετήσιες τακτικές έρευνες του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ (συνεργασία με την εταιρία MARCAE). Έγινε σε δείγμα 1201 αντιπροσωπευτικών νοικοκυριών στο σύνολο της ελληνικής επικράτειας την περίοδο Δεκεμβρίου 2013. Στόχος, η καταγραφή των επιπτώσεων της οικονομικής κρίσης στο εισόδημα, τις δαπάνες των νοικοκυριών, στη ζήτηση καθώς και η αποτύπωση της στάσης των νοικοκυριών σχετικά με την ποιότητα διαβίωσης και τις φορολογικές και άλλες οικονομικές υποχρεώσεις. 
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ

Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

11 Ελληνικές Επιχειρήσεις βραβεύθηκαν ανάμεσα στις 127 καλύτερες της Ευρώπης!

Ανακοινώθηκαν σήμερα οι 100 Eυρωπαϊκές επιχειρήσεις που βραβεύτηκαν στον θεσμό των European Business Awards 2013/14 με τον ιδιαίτερα τιμητικό τίτλο 'Ruban d'Honneur' ο οποίος τους δίνει το εισιτήριο για την τελική φάση του διαγωνισμού. Επιπλέον ανακοινώθηκαν και οι 27 National Public Champions (Εθνικοί Πρωταθλητές Ψηφοφορίας) από τις 27 Ευρωπαϊκές χώρες που συμμετέχουν στον διαγωνισμό.
Ανάμεσα στις 100 εταιρείες που βραβεύτηκαν με τον τίτλο 'Ruban d'Honneur' συγκαταλέγονται και 10 Ελληνικές,

Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

19 συμβουλές για ένα δυναμικό ξεκίνημα στη νέα σου επιχείρηση


Συντάχθηκε απο τον/την Διονυσία Οικονόμου   

Σκέφτεσαι να γίνεις κι εσύ ένας επιχειρηματίας; Θέλεις να ξεκινήσεις γρήγορα και σωστά; Σε αυτό το άρθρο θα βρεις 19 ιδέες για το πώς μπορείς να κάνεις το επιχειρηματικό σου ξεκίνημα όσο το δυνατόν ασφαλέστερο και κερδοφόρο.
1.  Ψάξε για βιώσιμες επιχειρηματικές ιδέες: Σκέψου ανοιχτόμυαλα και προσπάθησε να βρεις κάτι που κανείς άλλος δεν έχει κάνει. Κατόπιν αντάλλαξε τις ιδέες σου και φίλτραρέ τις με κάποιον έμπιστό σου.
2.  Σκέψου την κερδοφορία:

Στρατηγική Προϊόντων

Ξεκινώντας το 2014 ας επιστρέψουμε λίγο στην αγαπημένη μας τακτική και ας συνεχίσουμε με τις αναρτήσεις που σχετίζονται με το μάρκετινγκ...

Το μίγμα των προϊόντων (product mix) που προσφέρει μια επιχείρηση στην αγορά και τους πελάτες της (νέους ή και παλαιούς) είναι μια από τις βασικές στρατηγικές επιλογές της. Το μίγμα αυτό μπορεί να αποτελείται από διάφορες σειρές προϊόντων. Κάθε σειρά του μίγματος προϊόντων έχει
α)         πλάτος, δηλ. ποικιλία διαφορετικών προϊόντων και
β)         βάθος δηλ. ποικιλία παρόμοιων προϊόντων.

Amazing Talent

Αξίζει τον κόπο να αφιερώσει κανείς 4 μόνο λεπτά για να δει αυτό το εκπληκτικό βίντεο. Να δει τι κάνει ο άνθρωπος που είναι ταλαντούχος !!!!

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά σε όλους!!!